Post by bellleamonece on Mar 6, 2022 1:27:05 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Geometry Dash SubZero ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Geometry Dash SubZero IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçılar generator resursu ▞▞▞
▞▞▞ Geometry Dash SubZero 2022 version ▞▞▞
Xəstə oyun! Əvvəllər birinci səviyyədə çox ölürdüm, amma indi onu ardıcıl 4 dəfə məğlub edə bilərəm haha
1-ci səviyyə asandır, sonra irəlilədikcə çətinləşir, lakin ehtiyatlı olun, lvl birincidən 10 dəfə çətindir. Həmçinin heç bir reklam istəmirsinizsə, wi-fi və datanı söndürün.
Geometry Dash SubZero - App Annie
Asan
Bu, həqiqətən yaxşıdır! Əla deko, əyləncəli oyun və yaxşı çətinlik! Yeni yeniləməni gözləyə bilmirəm! (Ciddi olsa da, Rob yeniləməsinə tələsin)
Düzünü desəm, bu mənim sevimli oyunlarımdan biridir. Onun mükəmməl musiqisi var və mən bu oyundan ən sevdiyim mahnını tapdım. Baxmayaraq ki, bu oyun sizi elektron cihazınızı parçalasa da, yenə də əyləncəlidir
Mən bu oyunu çox sevirəm, amma problem ondadır ki, çox geridə qalır, amma hər şeydən əvvəl əla oyundur
Geometry Dash SubZero Аркади tzfy
Bu yaxşı oyundur. Amma bu son 2 səviyyə çətindir. Amma mətbuatın başlanğıc səviyyəsi yaxşıdır. Yaxşı oyun
Almaq o qədər uzun sürdü ki, onu yükləmək 5 saat çəkdi. Onda bu, mənim üçün işləməyəcək. Mən sizə tövsiyə edirəm ki, bu oyunu almasanız, onun üzərində işləyə bilməyəcəksiniz.
Geometry Dash Subzero is another awesome title from the Geometry Dash series. You must once again take control of your small and fast geometric cube and try
👍🏻Əla👍🏻👑🥇🏆
Bu, yaxşı oyundur, lakin burada Geometry Dash 2.2-nin nə üçün uzun müddət inkişaf etdirilməsi barədə düşünməyə vadar edən çoxlu çatışmazlıqlar var. Ən bədnam olanı, müəyyən bir sahəyə düşdüyünüz və səviyyəni 3-cü sikkə olmadan tamamladığınız ucuz atış gücü səyahət səhvidir.
Super, yox.
Bu oyunu və onun orijinalını çox bəyənirəm və mən orijinal oyunu almışam, lakin o, bunun və bütün digərləri ilə birlikdə tam versiyasını əldə etmək üçün onu almalı olduğumu söyləyir.
Əlbəttə, yaxşı oyundur. Amma mən öz dəyərimi hər şeyi başa çatdırmağı bacardığımı müəyyənləşdirirəm və uğursuz olanda özümdən sui-istifadə edirəm. Bu vəziyyətdə "ən asan" səviyyədən çıxdığım üçün hər yerdə qançırlar var və özümü cansız hala gətirməyə təhlükəli dərəcədə yaxınlaşdım.
Oyun əyləncəlidir, lakin mahnı ifa etmək üçün çox sürətlidir, çünki mahnı və qutunun problemi mükəmməl vaxtda deyil, onu həll edir.
Bir az yaxşıdır, lakin onlar təxminən 2 il əvvəl daha çox səviyyənin gələcəyini söyləyirlər və hələ də daha çox səviyyəyə qalxırlar
press start həqiqətən çətindir. birinci səviyyə üçün boss döyüşü mən ölməkdə davam edirəm zəhmət olmasa roblox obby kimi yoxlama nöqtələri əlavə edin və oyun üçün tətbiq olunan rejimlə eyni. Tamam onu sevirəm hələ də narahat olmayın və mən YouTube-a abunə oldum.
Oyun nəzərdə tutulduğu kimi çətindir, amma problem bu deyil, problem digər oyunlarda olduğu kimi yiv tapa bilmirsiniz. Əgər siz digər oyunlardakı mahnılara oyun prosesi ilə qulaq asmısınızsa, o, sizə nə vaxt tullanmaq və tullanmamaq lazım olduğunu söyləyir, ancaq bunu çətinliklə deyə bilərsiniz. O, yaxşı, lakin qulaq üçün bir az çətin
Əvvəllər həqiqətən gözəl idi. Amma darıxıram. 3D ola bilər. Və ya sadəcə ona yeni şeylər əlavə edə bilər.
Bu oyuna nifrət edirəm. Çünki çox çətindir. Amma bu oyuna iki ulduz verdim, çünki o, press-startdır.
Bu oyun çox əyləncəlidir, amma bəzən basdığımda tullanmır. Həm də oyunu bəyənirəm, amma 4 ulduz verməyimin səbəbi səviyyəni yerinə yetirməyim və 90% kimi olmağım və sonra uduzmağım və hər şeyi yenidən başlamalı olmağımdır. Amma yenə də xoşuma gəlir, çünki o, hələ də əyləncəlidir, həm də oflayn olduğu üçün. Əla oyun.
o qədər yavaşdır ki, hətta onu endirə bilmirəm, siz onu wifi-dan yükləməyin. sürüşdürmək üçün hələ də endirilmə gözlənilir
Geometry Dash SubZero v1.00 (MOD, Unlocked)
Bu oyun mənə çətinlik yaradır və yeri gəlmişkən, lava siesləri ilə toxunub saxlamalı olduğunuz halda, mən press-startdan necə keçəcəm.
Bu oyun çox çətindir. Və darıxdırıcı heç bir əyləncə. Səviyyələr çox çətin və bezdiricidir. Oyun pisdir, ümid edirəm ki, istehsalçılar bu oyundan çıxardıqları hər gün itirirlər.
Çox ləngiyir, amma əyləncəlidir
Oyununuz bizi yavaş-yavaş getməyə vadar edir, bu, indiyə qədər ən pis robot oyunudur, bunu indi düzəldin, yoxsa silirəm, mən bunu 0 ulduzla qiymətləndirərdim, amma mən sizə 1 ulduz seçməliyəm Geometry Dash oyunları SON DƏFƏ O qədər pisdir BUNU DÜZƏLİN
Əladır, amma mən ona 3 ulduz verirəm, çünki 2.2 normal oyunda əbədidir, mən arzu edirəm ki, onlar da buna daha çox səviyyə əlavə edə bilsinlər.
Geometry Dash SubZero v1.00 Мод [Unlocked] APK. Robtop Games. Игра / Arcade. 4.3. Версия: 1.00. Android
Geometry Dash SubZero Аркади tzfy
Bu günə qədər ən yaxşı Geometry Dash oyunudur. Musiqi və vizuallar fenomenaldır və səviyyələr hətta təcrübəlilər üçün də çətinlik yaradır. Məndə olan yeganə kiçik şikayət ondan ibarətdir ki, siz bu oyundan həzz almaq üçün ən azı digər GD oyunlarından birini oynamalı idiniz, çünki üç səviyyədən birincisi artıq daha sərt mexanikanı ehtiva edir.
Sprite Fantasia - MMORPG பாத்திரமேற்று விளையாடுதல் hmrk
Bu oyun mənim üçün çox çətindir. Amma konsepti və vizual effektləri bəyənirəm. Beləliklə, sizin üçün ulduzlar. ⭐⭐⭐⭐⭐. Amma zəhmət olmasa bir neçə yoxlama nöqtəsi əlavə edə bilərsiniz.
Yaxşı, yaradıcının portallardan necə istifadə ediləcəyi ilə bağlı dərslər hazırlaması lazımdır fpr misalında mən güc səfəri edirdim (insanley çətin niyə?!) Və mən göstəricidən istifadə etməyi başa düşə bilmədim və bu, qəzəbləndirdi, onu sildim və SİZ də silməlisən. bu qəzəb gsme qorxuncdur, əgər onu qiymətləndirə bilsəydim -100000 qiymətləndirərdim 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
yaxşı rəyim. oyunu açanda musiqi gəlir. bir səviyyəyə başlayanda bütün musiqilər dayanır. hətta menyu musiqisi. və mən onu düzəldə bilmirəm. Mən hətta musiqini aşağı çevirməyə çalışdım və sonra səviyyəyə qalxıb onu yenidən qaldırdım, amma bunu etsəm, oyunum çökəcək.
Bu oyun pisdir! Mən bütün sikkələr almaq fricking belə bir ağrı necə nifrət! Nock em-də açarı götürməyə çalışmaq mənə 5 dəqiqə çəkdi! Bu oyunu pis qiymətləndirirəm 😠😠
Birinci səviyyədə mən o qədər yaxın idim ki, 92%, 3 və 2-ci səviyyədə isə 47% idi. Nock em səviyyəsində dalğanı məğlub etdim. Amma demək istədiyim budur. NİYƏ BU OYUN HƏMİŞƏ MƏNİMİ ÖLDÜRÜR.
Çoxdan gözlənilən yeniləmə üçün daha bir demo.. RobTop-a gəlin. Yeni səviyyəni tamamlayın, bəzi səhvləri bitirin. Artıq buraxın. Mən RubRub-a nifrət etmirəm. Amma gəl adam.
Səviyyələr əladır, hamısını tamamladım, amma cəmi 3 var!!!! Və tezliklə gələcək şey heç vaxt gəlmir. Robtop, tələsin!
Olduqca əyləncəli, sadəcə olaraq çox əyilmişəm. Bu da bir müddət sonra köhnəlir.
çox çətin çox tullanma ox və ya boşluq çubuğundan tullanmağı üstün tutur
Yoxlama məntəqələri işləmir və avtomatik ikiqat tullanma yalnız bir dəfə toxunmasına baxmayaraq daim işə düşür. Bu oyun iş lazımdır.
Bu, çox gözəl oyundur, səhv bir şey yoxdur, amma arzu edirəm ki, oynamaq üçün daha çox səviyyə ola bilər. Üç səviyyə çox kiçik bir məbləğdir.
Yaxşı oyun, ancaq çoxlu reklam var və yaxşıdır, amma daha çox səviyyə olmalıdır
Şəxsən mən bu oyunu çox bəyənirəm. Baxmayaraq ki, cəmi 3 səviyyə (əgər siz Meltdown daxil etsəniz, 6), bu, həqiqətən sizə yeni 2.2 mexanikasını tutmağa imkan verir, onlar çətinlik hissi verir və sikkələr əldə etmək ədalətlidir. Şəxsən sizin ən çox mübarizə apara biləcəyiniz sikkə Nock Em-də 2-ci sikkədir. (İkinci kubundakı mətnə 5 dəfə toxunmaqla Power Trip-də üçüncüsü əldə edirsiniz). Ümumiyyətlə, həqiqətən gözəl oyun!
Final Thought Geometry Dash SubZero is the game that is perfect for the gamers that love to challenges. Every map, every play is a challenge. You need to pass
Geometry Dash SubZero [мод: всё открыто] 1.00