Post by bellleamonece on Mar 6, 2022 1:12:00 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hay Day ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hay Day IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy neobmedzené peniaze ▞▞▞
▞▞▞ Hay Day 2022 version ▞▞▞
Naozaj sa to zhoršuje Milujem túto hru a neustále do nej vkladám peniaze, ale tentoraz som si kúpil farmársky preukaz a stále som ho nedostal Skúsil som e-mail Skúšal som pomoc a podporu prostredníctvom hry a stále nič a všetko odpovede sú rovnaké musím prejsť cez pomoc a podporu v hre Skúšal som to a Greg prestal reagovať opraviť to niekto to potrebuje opraviť a potom sa moje hviezdy vrátia hore, zavolaj mi, že dnes nie som veľmi šťastný
SUPER HRA
Treba veľmi veľa peňazí na zakúpenie jednotlivých vecí ( pecí,.….)
Ahoj! Supercell Co. Prosím, vráťte späť Facebook Prihlásenie ešte raz Prosím...
Hral som túto hru roky, doteraz som ju absolútne miloval, teraz nemôžem získať svoj starý účet bez prihlásenia na facebook a tiež nemám účet supercell, som tak sklamaný!
Fajna hra
Po poslednej aktualizácie sa stále vypína...
Ahoj, skvelá hra, milujem ju, ale rád by som navrhol spôsob, ako môžete predávať a žiadať poukážky, pretože by to bolo užitočné. Dúfam, že to beriete ako užitočné ahoj .
卡通農場 (Hay Day) 休閒 sjes
Pozor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VZNIKAJU VELKE ZAVISLOSTI!!!!!!!! A TREBA NA TO WI-FI.
Soul Knight कार्रवाई wtmw
Frustrujúco pomaly vo vyšších úrovniach, ak neplatíte za bonusy.
Skvelá hra, ale ich SuperCell ID je vtip. Skúsil som sa pripojiť a ukázalo sa, že nemám žiadnu hru. Včera som hral bez problémov a mal som Tommyho, ktorý bol super mobilný kamarát. Potom som sedel 20 minút na podpore, aby ma jednoducho ignorovali. Dokonca som im dal všetky informácie, ktoré by potrebovali, aby ma dostali dovnútra. Som rozrušený hráč, ktorý si hru už pravdepodobne nikdy nezahrá. Nemôžem sa vrátiť na úroveň 1 z 51.
Skvelá hra. Dalo by to 5 hviezdičiek, ale chyba ma dosť hnevá. Chyba bráni ísť do mesta, rybárskeho prístavu a iných fariem. To tiež bráni dokončeniu farmárskeho pasu. Bolo by skvelé, keby sa to dalo opraviť. Skúsil som odinštalovať hru a reštartovať telefón. Prosím opravte to!!
Hay Day Jednoduché hry wsj
Skvelá hra. Môže to byť frustrujúce, ak neexistuje žiadny rozumný spôsob, ako získať zdroje, ako sú dosky na vylepšenie stodoly. Niektoré veci sú tiež veľmi drahé, vyžadujú si diamanty...takže sa to nedá získať.
Haló pán vyvojar ako je možné že som kúpil dosky na vylepšenie sila odratali mi peniaze ale dosky nikde !!!takéto sa nerobí ....A dosť často sa to stáva že niečo kúpim odráta peniaze a materiál nikde!!!Tak že slušne poprosím pana vyvojara aby to hodlal napraviť!!!A čím najskôr ďakujem za odpoveď !!!!
Je to taká zábavná hra, ktorá vám pomôže hrať sa s priateľmi a mať pocit solidarity a spolupatričnosti, aby ste si navzájom pomáhali. Vážne som si to užil.
Skvelá hra, akurát mi nejde stiahnuť upgrade a neviem prečo.
Milujem túto hru, ale no tak, opravte to. Tak chybné, opravte to
Stale sa mi ta hra vpina teraz neviem ci tam treba nieco doinstalovat preto som dal o dve hviezd menej je to super hra
Hay Day Casual kckm
Super hra, hráme spolu s deťmi
Túto hru hrám roky. Je to občas zábavné a návykové. Skvelá grafika a ak budete trpezliví, môžete sa dostať na vyššiu úroveň bez toho, aby ste minuli majland. Keď potrebujem pomoc, personál vždy pomôže a má skvelý zákaznícky servis.
Po poslednom páde
Platný email. Pokúšam sa získať Supercell ID. Nič v spame, doručenej pošte atď. s kódom. Pokúsil som sa kontaktovať podporu z aplikácie a tu. Podpora odtiaľto odošle e-mail s výzvou na kontaktovanie podpory prostredníctvom aplikácie. Aplikácia nemá možnosť podpory mať platný e-mail, ale stále nedostáva kód, takže vás pošle späť na začiatok! Absurdné!
卡通農場 (Hay Day) 休閒 sjes
Kokocina
milujem hru..ďakujem za vyriešenie predchádzajúceho problému, ale teraz mi hra neumožňuje kúpiť si dennú ponuku v papierovej schránke.
Nemôžem sa prihlásiť cez fb, tak načo sa už vôbec hrať, neoplatí sa začínať odznova, najmä so všetkými peniazmi, ktoré som do toho už vložil.
Nemožno prijať overovací e-mail z ID supercell. Pripojil som svoj účet k fb a mám supercell ID. Ale nemôžem obnoviť svoju farmu
Je to zábava, ale potrebujete trpezlivosť na vylepšovanie materiálov a trpezlivosť na čakanie na sekeru atď. na čistenie priestoru
Pekná hra, ale za postup musíte zaplatiť, inak to trvá veky
Hay Day Jednoduché hry wsj
Skvelá hra, ale nedávno, keď robím lode a nákladné autá iných ľudí, nedostávam z toho xp alebo mince? Čo je dosť nepríjemné.
Sklamaný, že sa nenačítava alebo trvá večnosť.
Vypína wi-fi a nechce pripojiť na server
Je príliš nemožné zohnať skrutky a drevené dosky a je takmer nemožné kúpiť čokoľvek na trhu. Položky sa predávajú príliš rýchlo.
Hra má, toľko legh teraz, bolo to, zabrať príliš veľa času, navštíviť niekoho iného, farmu solev tento problém