Post by bellleamonece on Mar 6, 2022 0:59:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fruit Ninja® ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fruit Ninja® IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code generator primogems ▞▞▞
▞▞▞ Fruit Ninja® 2022 version ▞▞▞
Не струва не теглете
Играта е супер гот ама много забив а постоянно
Много ми бъгва не отчита да режа плодчета просто прекалено тежка идва за телефона ми явно
Няма смисъл да теглете
Въпреки че има добър интернет, пише, че не мога да се свържа с интернет. Изгубих моите 136 MB за тази игра.
Fruit Ninja® ஆர்கேட் una
Оправете играете забива когото срееш повече от 7 плода
Бива😂
Работеше чудесно до днес. Всеки път, когато отворя приложението, пише "нова актуализация, трябва да се рестартира". Докосвам бутона, зареждането завършва и се срива. Моля, поправете!
Не ми се тегли !
Току-що започнах и е малко бавно, но е 👍
Fruit Ninja | Stranger's Weblog
Слушайте Halfbrick, преди да кажа нещо, просто искам да кажа, че се забавлявам като играя тази игра. Играх от малък и имах много спомени. Сега съм тийнейджър и започнах да играя тази игра. Веднага открих един ГОЛЯМ проблем. Играта се нуждае от интернет. Навремето нямахме нужда от интернет. И знам, че имате нужда от него за събития или други неща, но досега няма събития. Така че защо има нужда от интернет. По принцип можехме да го играем офлайн, когато пожелаем.
Тази игра беше толкова добра, но сега те решиха да премахнат всички blade/dojo правомощия И мултиплейър режим!! Fruit Ninja 2 е толкова гадно, че предпочитам да играя тази. Редактиране: разработчиците казват, че ще добавят по-старите функции като мултиплейър и способности за blade/dojo, но няма да променя прегледа си, докато това не се случи.
Играх това, за да убия времето по време на полета си. Доста забавно.
Супер игра
10 best Apple iPhone iOS games of all time | Red Bull
латентност проверка революционер fruit ninja blender
Любимата ми игра...Но не. Нивата като класически, дзен, аркадни и т.н. са много ограничени... Имах нужда само от това, за да имам повече напрегнати нива и повече страхотни подаръци... Но всичко, което казвам, обичам тази игра...
Quebra Tijolos Quest Arcade giqf
Нямам никъв хак и рекорда ми е 5954
Преди няколко години имах тази игра и я инсталирах, но се върнах към нея и наистина исках да се върна към стария си акаунт. Преди да кажеш. Да, натиснах бутона за синхронизиране и отидох да го синхронизирам с google play и тогава ми каза, че нещо не е наред....
Fruit Ninja 2 идва при нашите телефони, така че пръстът ни е острият нож, с който да нарязваме плодове от всякакви цветове.
Харесвам мултиплейъра, но желая максимум 4 души вместо 2
Тази игра не беше това, което очаквах. Започнах да играя това, защото ми беше скучно, но всичко, което направи, беше да ми развали настроението.
Cnt even load винаги показва проблем, когато се опитах да играя👎👎👎👎
Играта ОК. Лоши реклами. Просто таксувайте 4,99 или нещо подобно и не измъчвайте играчите с ужасни безкрайни реклами.
Баси тъпата игра
Това е забавна игра, въпреки че може да бъде подобрена, все още е забавно, те все още работят върху някои неща от моето време, когато пиша това и когато го получих, но като цяло това е забавна игра, в която просто пробвате не за бомбите и някои режими и наистина можете да играете срещу приятелите си и е невероятно, когато играете срещу приятелите си да видите колко са добри в плъзгането, това е всичко
igrata e qka xaresva mi i si go ocenqvam teglete bez da mislite mnogo e qkoo
Fruit Ninja® ஆர்கேட் una
Fruit Ninja® ஆர்கேட் una
Деинсталирах го в момента, в който започнах да получавам добавки за другите игри
Стигнах до ниво 24 Играх офлайн в училищен автобус, защото се връщах от училище през годината, в която играх, но получих толкова много софтуерни актуализации, че дори не мога да играя повече, харесвам само защото научих плодовете на брат си и толкова остаря още повече
Хубава игра, но има някои грешки, когато става въпрос за надграждане на блейдовете, просто се надявам да бъдат отстранени скоро.
5 години преди това да се случи много добра игра. Но сега от 2022 г. не ми харесва много. Когато го отварям. Не се отваря и плюс екран за зареждане и черен екран чаках минути, но все още не. Така че деинсталирах, искам по-добрия като през 2015 г